Datum en locatie

Het volleybaltoernooi van de volleybalverenigingen Tamar en Nuvoc zal op zaterdag 30 maart 2019 gehouden worden in de Nuvoc sporthal in Veldhoven. De hal gaat om 10:30 uur open, waarna om 11:00 uur de eerste wedstrijden beginnen.

Het adres van de Nuvoc sporthal is Korze 80, 5504 NA, Veldhoven. Wil je met het openbaar vervoer naar Veldhoven, dan kun je daarvoor bus 319, 19 of 18 nemen vanaf het centraal station in Eindhoven. Voor de details van deze busreis kun je terecht op www.9292.nl.

Lunch, barbecue en afterparty

In de lunchpauze van het toernooi kan je heerlijke luxe belegde stokbroden afhalen, als je die van te voren online hebt gereserveerd. Twee broodjes, elk een lengte van 1/3 stokbrood, kosten samen maar € 4,-. Na het toernooi organiseren we een barbecue en een afterparty, welke ook bij de sporthal van Nuvoc plaats gaan vinden. Je dient vooraf aan te geven of je mee wil barbecuen, de kosten hiervoor zijn € 7,- (drinken niet inbegrepen).

Inschrijven

Let in verband met het tijdig inschrijven voor het toernooi op de volgende datum:

Een inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is overgemaakt!

Materiaal

Je hoeft zelf niet noodzakelijk ballen of scheidsrechtersfluitjes mee te nemen naar het toernooi. Heb je een bal thuis vragen we je echter deze mee te nemen als je wil inspelen. Er zijn alleen wedstrijdballen (beperkt aantal ballen) aanwezig! De regels zijn te vinden op deze site.

Stuur een mail naar als je verder nog vragen hebt.