Datum en locatie

Het volleybaltoernooi van de volleybalverenigingen Tamar en Nuvoc zal op zondag 22 maart 2020 gehouden worden in de Nuvoc sporthal in Veldhoven. De hal gaat om 10:30 uur open, waarna om 11:00 uur de eerste wedstrijden beginnen.

Het adres van de Nuvoc sporthal is Korze 80, 5504 NA, Veldhoven. Wil je met het openbaar vervoer naar Veldhoven, dan kun je daarvoor bus 319, 19 of 18 nemen vanaf het centraal station in Eindhoven. Voor de details van deze busreis kun je terecht op www.9292.nl.

Lunch, barbecue en Afterparty

In de middagpauze van het toernooi zorgen we dat er een heerlijke lunch met belegde broodjes voor jullie klaar staat. Daarnaast is er aansluitend aan het toernooi de mogelijkheid om deel te nemen aan de barbecue, welke ook bij de sporthal van Nuvoc plaatsvindt. Belangrijk is dat je de lunch en de barbecue van tevoren reserveert. De kosten voor de lunch zijn € 5,- p.p. en voor de barbecue vragen we € 9,- p.p. We zullen deze gezellige dag afsluiten met een Afterparty in de kantine. Natuurlijk passend in het Hollandse Thema, dus duik de verkleedkist maar alvast in!

Inschrijven

Let in verband met het tijdig inschrijven voor het toernooi op de volgende datum:

Een inschrijving is pas definitief als het volledige inschrijfgeld is overgemaakt! Dit houdt in de € 20,- voor het team plus alle reserveringen voor lunch en barbeque. Wacht niet te lang met inschrijven, want VOL=VOL!

Materiaal

Je hoeft zelf niet noodzakelijk ballen of scheidsrechtersfluitjes mee te nemen naar het toernooi. Heb je een bal thuis vragen we je echter deze mee te nemen als je wil inspelen. Er zijn alleen wedstrijdballen (beperkt aantal ballen) aanwezig! De regels zijn te vinden op deze site.

Stuur een mail naar als je verder nog vragen hebt.