Inschrijven Tamar-Nuvoc Toernooi

Met dit formulier kun je een team inschrijven voor het volleybaltoernooi van Tamar en Nuvoc. Deelname aan het toernooi kost € 20,- per team. De inschrijving is compleet als je het inschrijfgeld hebt overgemaakt op rekeningnummer NL53 RABO 0147 9848 23 ten name van Volleybalvereniging Tamar, onder vermelding van je teamnaam.

Teamnaam:
Naam aanvoerder:
E-mail adres aanvoerder:
Telefoonnummer aanvoerder:

Je kunt je vooraf niet inschrijven in een bepaalde poule. In plaats daarvan vragen we je het aantal mannelijke en vrouwelijke deelnemers, en een omschrijving van het niveau van je team door te geven. Vermeld daarbij de competitie waaraan je deelneemt, zoals de Nevobo, of een gelijkwaardige klasse van een andere competitie. Wij proberen dan om iedereen in te delen in een poule met gelijkwaardige tegenstanders.

Neem contact op met de toernooicommissie () voor meer informatie over de teamindeling binnen dit toernooi.

Aantal mannelijke spelers:
Aantal vrouwelijke spelers:
Hiervan zijn 'Gouden-donateur':
Hiervan willen 'Gouden-donateur' worden*:

*) U kan nu nogsteeds kiezen Gouden Donateur te worden met terugwerkende kracht vanaf 1 september jongstleden! Voor € 25,- per jaar bent u Gouden Donateur, steunt u VV Tamar en krijgt u tijdens het toernooi een gratis Lunch en BBQ aangeboden van VV Tamar! Tevens ontvangt u per kwartaal het clubblad 'De Tamarinde' vol met nieuwtjes en leuke verslagen. Meer informatie vind u op het registratieformulier. Deze kan u online invullen of per post toesturen. Doet u dit (en/of uw teamleden) uiterlijk 10 maart, dan mag u hierboven alvast te kennen geven Gouden-Donateur te zijn (kiest u wel voor 'per direct, september jongsleden'). De betaling voor het Gouden-Donateurschap zal in de toernooibetaling worden verwerkt. Besluit u Groene Donateur te worden, dan zal u later e-mail krijgen. Vul in dat geval hier niets in.

Niveau-beschrijving:

Lunch

Voor € 5,- per persoon kun je vooraf lunch bestellen. Deze zal voor jullie klaarstaan in de middagpauze van het toernooi. Hieronder kun je aangeven met hoeveel personen jouw team aan de lunch wil deelnemen.

Aantal lunch-pakketten bestellen:

Barbecue Deelname

Na afloop van het toernooi wordt er een barbecue gehouden. Deelname aan deze barbecue kost € 9,- per persoon. Hieronder kun je aangeven met hoeveel personen jouw team aan de barbecue wil deelnemen. Reken hier ook de Gouden Donateurs mee.

Aantal niet-vegetariërs:
Aantal vegetariërs:

Allergieën en dieetwensen:

Promotie Feedback

We hebben van het volleybaltoernooi van Tamar-Nuvoc gehoord via:
De posters
Berichten op social media, een gastenboek, forum of externe website
E-mail van de toernooicommissie (van eigen of andere vereniging)
Leden van Tamar
Anders

Neem de cijfers over

Ik geef toestemming om mijn mailadres te bewaren om op de hoogte gehouden te worden voor het Tamar-Nuvoc toernooi.